border-address-top
Dr. Ilse Cupers
Dr. Lieve Vandersmissen
Zavelvennestraat 91

3500 Hasselt

Tel: 011/26.16.29
border-address-bottom

Beste patiënten,

De COVID19 epidemie vraagt van u en ons nog steeds extra voorzorgen.

Bij tekens van infectie (hoesten, keelpijn, koorts, neusloop, diarree, spierpijn,...) vragen wij u te bellen om een afspraak te maken. Ook indien u dringend een afspraak nodig heeft en er online geen afspraak meer beschikbaar is, mag u steeds bellen.
Mogen we u vragen: 

  • Maximum met 2 personen op consultatie te komen.
  • Een mondmasker te voorzien. 
  • Buiten of in de auto te wachten als er al iemand in de wachtzaal aanwezig is.
  • De handen te ontsmetten met alcoholgel, bij het binnenkomen voordat u gaat zitten en bij het verlaten van de praktijk.
  • De afspraakduur van max 15 min zoveel mogelijk te respecteren door de belangrijkste problemen eerst aan te kaarten. Eventueel kan er dan een nieuwe afspraak gemaakt worden indien meer tijd nodig is. 

Idien u lichte symptomen heeft kan u via www.mijngezondheid.be het SAT formulier invullen. Indien testing nodig is krijgt u een code en kan u een afspraak maken in een triagepost naar keuze via dezelfde website.

Ook met de code die u krijgt na een hoogrisicocontact kan u zelf een afspraak maken voor testing in één van de triagecentra via www.mijngezondheid.be.

Het covidcertificaat/herstelcertificaat kan u vinden op de covidsave-app of kan u aanvragen via www.mijngezondheid.be. Meer info op: www.vlaanderen.be/covid-certificaat.

Indien u uw uitnodiging voor vaccinatie heeft laten passeren en toch nog gevaccineerd wil worden, kan u zich aanmelden via het vaccinatiecentrum gekoppeld aan uw woonplaats. Voor Hasselt kan dit op het nummer 011/372064.

Voor een boostervaccin krijgt u automatisch een oproep.                             

Personen die misbruik maken van deze agenda worden opgespoord en gerechtelijk vervolgd.
Alle patiëntgegevens zijn vertrouwelijk en worden enkel door de behandelende geneesheer gebruikt.

Created by Sanmax